Therion – castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti

THERION revine la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei – primele 100 bilete OFERTA!
85 lei
– urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei – in perioada 1 septembrie – 18 octombrie 2012
110 lei – in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP – DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP – acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii (invitatii valabile pentru cate o singura persoana), oferite de revista Maximum Rock si
Promusic Events (Organizatorul evenimentului), daca pana pe data de 31 mai intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi AICI un videoclip preferat de la formatia Therion sau…pur si simplu un scurt comentariu prin care sa vedem ca iubesti muzica suedezilor.

Data limita este 31 mai 2012 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 1 iunie 2012 pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Adelina Iordache
Alexandru George Molnar
Razvan Ciolompea


Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*