While She Sleeps prezintă un videoclip live pentru piesa „Haunt Me”

Formația britanică WHILE SHE SLEEPS a lansat un videoclip live pentru piesa „Haunt Me”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa este extrasă de pe cel mai recent album al trupei, „So What?”, lansat în data de 1 martie 2019, via Spinefarm Records. Videoclipul a fost filmat de canalul Offshore, care se ocupă de promovarea muzicii alternative contemporane.

În data de 18 februarie 2019, pentru a promova noul album, trupa a lansat un documentar de tip „making-of” al noului album, realizat de regizorul Roscoe Neil. Prin documentar am aflat că și de această dată, producătorul Carl Brown, care a mai colaborat cu trupa pentru „This Is The Six” și „Brainwashed”, a lucrat la noul album.

While She Sleeps este unul dintre numele confirmate pentru Electric Castle 2019, care va avea loc la jumătatea lunii iulie a acestui an. Formația face parte dintr-un line-up solid de trupe, precum Limp Bizkit, Bring Me The Horizon, Florence + The Machine, Metric sau 30 Seconds To Mars, printre altele. Abonamentele pentru Electric Castle 2019 se pot cumpăra în continuare online de pe www.electriccastle.com.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*