Snow Fest Promo Party continua cu Moonlight Breakfast, Brum si Bully

137 vizualizări

„Snow Fest”, cel mai popular eveniment din Alpii Francezi, sarbatoreste cea de-a 6-a editie intre 19 si 26 martie 2016, in celebra statiune montana Les Deux Alpes, a doua ca vechime din Franta.

Si pentru ca niciun spectacol nu este complet fara trupe care sa incinga atmosfera, in cadrul Snow Fest vor canta formatii romanesti iubite de publicul autohton si international.

Pana la anuntarea line-up-ului complet al evenimentului, pasionatii de ski & muzica sunt invitati la o serie de 3 Promo-Party-uri Snow Fest, care vor aduce iarna mai aproape!

Dupa ce s-a confirmat primul Promo Party cu Grimus, The Mono Jacks si Positive John, a venit momentul sa il anuntam pe al doilea.

Snow Fest Promo Party II va avea loc in data de 17 octombrie 2015 in Club Colectiv din Bucuresti si ii va avea ca protagonisti pe Moonlight Breakfast, Brum si Bully. 

Daca Moonlight Breakfast a mai concertat la poalele alpilor in 2014, la editia IV-a Snow Fest, Brum si Bully sunt invitati pentru prima data la evenimentul din Franta!

Moonlight Breakfast

Brum

Bully

Toti cei care vin la concert pot participa la concursul care are ca premiu 1 excursie la Snow Fest (cazare 7 nopți, skipass 6 zile, transport/transfer cu autocarul, taxa de statiune, acces la toate activitatile din cadrul evenimentului). Inscrierea la concurs se va face online pe baza codului unic primit la intrare, iar tragerea la sorti va avea loc la 10 zile dupa  eveniment.

Daca porti la tine un articol vestimentar din echipamentul de ski, Club Colectiv iti face cinste cu o bautura!

Bilete:

    20 de Lei pana in data de 16 octombrie pe www.ambilet.ro
    30 de Lei in ziua evenimentului.

De retinut: Biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de cumparator sau pot fi prezentate la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Daca esti inscris pentru evenimentul din martie, beneficiezi de intrare gratis (vei putea sa te inscrii pe guest list incepand cu 1 octombrie).

Snow Fest inseamna experiente noi traite la altitudine in Alpii Francezi! Pe langa 6 zile de ski vei avea parte de 12 concerte live, petreceri la 2600 m, 18 DJs romani, invitati speciali si multa distractie.

WEBSITE OFICIAL SNOW FEST – http://www.snow-fest.ro/


FACEBOOK PAGE SNOW FEST – https://www.facebook.com/SnowFest/timeline


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*