Godsmack pregatesc lansarea unui nou album in 2016

260 vizualizări

Intr-un interviu acordat unui post de radio din Springfield, Illinois, Shanon Larkin, bateristul formatiei Godsmack, a anuntat ca formatia deja lucreaza la un nou album care va iesi pe piata anul viitor. 

„Pregatim un nou material. Avem deja cateva piese pregatite si vom incerca sa compunem chiar si in timpul turneului. Nu va fi usor, dar vom avea un spatiu de jamming in backstage si vom incerca sa compunem cat mai mult. O sa luam o pauza apoi si prin Februarie ne apucam din nou de treaba. Nu avem o anumita data de lansare si, din fericire, nu avem de ce sa ne grabim. O luam usor ca totul sa iasa bine.” a declarat bateristul.

Shanon a oferit cateva detalii si despre sound-ul urmatorului album:

„Nu vreau sa dau prea mult din casa, dar va fi probabil un amestec intre „1000hp” si „Something Different” de pe ultimul album. Sa vibreze de energia rock n roll-ului. Ne-am saturat de chunk-ul clasic de metal. Ne place sa experimentam asa cum am facut-o in 2006 cu „IV”  care a avut un sound mai bluesy, mai Led Zeppelin. Pe acest album ne vom juca putin si la tonurile de chitara. Vom incerca sa le facem sa ramana agresive dar vor fi orientate mai degraba catre un sound rock mult mai amplu. Atat timp cat emana energie, e bine!”

Godsmack au lansat albumul „1000hp”, cel de-al saselea material discografic din cariera trupei, pe data de 5 august 2014, reusind sa vanda 58 000 de exemplare in prima saptamana de la lansare.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*