Sold out la concertul Dirty Shirt din Suceava (10 decembrie 2016)

1.292 vizualizări

DIRTY SHIRT a reușit din nou să-și încânte fanii printr-un concert sold out susținut în data de 10 decembrie în 31 Motor’s Pub din Suceava, alături de formația NIGHTMARION care a cântat în deschiderea maramureșenilor.

Atât sucevenii, dar și alți fani veniți din afara localității au putut cânta și dansa pe cele mai cunoscute piese ale trupei, făcând o atmosferă incredibilă și plină de energie pozitivă:

„Ne bucurăm foarte mult că am ajuns la Suceava și le mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la concert! De asemenea, ne pare rău pentru unii fani veniți de prin alte localități care nu au mai putut intra la concert din cauza numărului mare de participanți.

Ne-am simțit bine și abia aștept să ne întoarcem pentru un nou concert alături de voi!”, au declarat membrii trupei.

Pentru cei care nu au apucat să prindă show-ul Dirty Shirt de la Suceava, formația va fi prezentă la alte concerte până la sfârșitul anului, așa că îi puteți vedea și asculta live în Baia Mare, la Moș Crăciun e Rocker (27-28 decembrie), dar și în Sighet – Moș Crăciun e Rocker (29 decembrie)

În prezent, trupa se află în plină campanie de crowdfunding pentru finanțarea turneului național FolkCore DeTour, alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Fanii care susțin campania de crowdfunding se pot bucura de diferite recompense ce țin de invitații la concerte, CD-uri, tricouri și multe altele. Mai multe detalii aici: http://www.wearehere.ro/p/dirty-shirt-ansamblul-transilvania

Event: Turneu Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania (Guests E-an-na)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*