Speak Floyd pornesc intr-un miniturneu de noiembrie

339 vizualizări

Speak Floyd – The Romanian Pink Floyd Tribute Band, unicul grup romanesc de tribut Pink Floyd  vor concerta in luna noiembrie in trei orase, mai exact: Cluj-Napoca (14 noiembrie – Flyig Circus Pub), Bucuresti (21 noiembrie – Hard Rock Cafe) si Constanta – in premiera (23 noiembrie – Doors Club).

Speak Floyd este un grup rock format din pasionati ai muzicii legendarei formatii britanice de muzica progresiva Pink Floyd si care interpreteaza exclusiv piese ale acestei trupe. Ca orice tribute-band, Speak Floyd incearca sa reproduca cit mai fidel nu doar muzica, ci si o stare de spirit care a marcat numeroase generatii.

Povestea acestui tribute-band a inceput in 2010, cand un grup de muzicieni din Transilvania s-au decis, in luna ianuarie a acelui an, sa puna bazele acestui proiect care se dovedeste a fi unul dintre cele mai inspirate show-uri de gen nu doar din România, ci și din Europa.

Pentru cei care cunosc muzica Pink Floyd, dar si pentru cei care abia acum o descopera, Speak Floyd ofera o prestatie live impecabila, care reconstruieste nu doar structura pieselor legendarei formatii ci, cu atentie la detalii, ofera spectatorilor o parte din atmosfera psihedelica a anilor ’70.

Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfasoara pe parcursul a aproximativ 1 ora si 45 minute si cuprinde piese de pe albumele “Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, „The Wall”, ” A Momentary Lapse of Reason” si “Division Bell”.

Toti muzicienii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experienta si cunoscuti din alte proiecte:

David Bryan (Hotel FM) – vocal
Sandy Deac (Kappa, Desperado si alti artisti)- clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar
Kovacs”Kovi” Laszlo (Kappa, Desperado si alti artisti) – electric & acoustic guitars
Janky Zsolt (Kappa, Desperado)– tobe si percutie
Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays) – bass
Edi Raita (LeeQuid) – clape
Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) – saxofon

Sursa: comunicat de presa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*