10 motive pentru care trebuie să vii la concertul Haggard de la București!

Pe 26 octombrie 2018, Haggard revin la București pentru un concert de excepție. Dacă nu ți-ai luat încă biletul sau încă mai eziți, noi îți oferim o listă de motive care să te convingă să ni te alături:

  1. Faptul că la Cluj concertul e deja sold out… Deci mai ai o șansă!
  2. După succesul de anul trecut, de la Maximum Rock Festival, trupa germană revine cu un concert mai lung și mai complex, care face parte din turneul lor european.
  3. Sunt șanse foarte mari să auzi melodii noi de pe materialul pe care urmează să-l lanseze.
  4. Vei avea ocazia să vezi o trupă cu una din cele mai indedite evoluții, care, de-a lungul celor 29 de ani de activitate, a trecut de la death și doom metal la symphonic și symphonic death metal.
  5. Vei putea asista la o adevărată desfășurare de forțe, care va combina instrumente și influențe medievale (violoncel, oboi, harpă, etc.) cu riff-uri de chitară și multe alte elemente specifice sonorității „hard”.
  6. Trei dintre membri sunt români, deci merită să-i vedem „în acțiune”!
  7. Nu în fiecare zi ai ocazia să asculți live melodii cântate în latină, spaniolă, italiană și engleză.
  8. Dacă ești fan al poveștilor fantasy sau al poveștilor istorice cu aură mistică, e un concert pe care nu trebuie să-l ratezi. Albumul „Awaking The Centuries” este conceput în jurul vieții profetului Nostradamus, în timp ce „Eppur Si Muove” este inspirat din destinul astrofizicianului Galileo Galilei, condamnat de Biserica Catolică pentru susținerea afirmației lui Copernic, potrivit căreia Pământul s-ar învârti în jurul Soarelui. Ultimul album, „Tales of Ithiria” este bazat pe o poveste fantasy.
  9. Show-rile puse în scenă de trupa germană sunt întotdeauna spectaculoase și monumentale. În fond, 17 muzicieni talentați pe o scenă nu pot să facă decât senzație! Uite aici la ce te poți aștepta:

10. Ultimul, dar nu cel din urmă motiv: pe 26 octombrie se sărbătorește Sf. Dumitru, deci e ocazia perfectă ca toți „miticii” (cu majusculă sau minusculă, după caz…) să se strângă la un super concert. Se zice că dacă vii la un concert în zi de sărbătoare, primești +20 mana! 😀

Ce zici, te-am convins? Te așteptăm pe 26 octombrie la concert!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*