Tourette Roulette/12.05.15, Club Control, București

403 vizualizări

Formația TOURETTE ROULETTE și-a făcut debutul live în stil mare, în data de 12 mai 2015, în Club Control din București.

Grupul, compus din Narcis Axinte (voce/ Harlequin_Jack, We Singing Colors, Crowd Control), Mihai Marin (bas/ Les Elephants Bizarres), Bogdan Alexandrescu (tobe/ Chester, Dekadens) și Dan Stoica (chitara, clape/ Stema), este un amestec fresh între funk, rock și alternative, cu o prezență scenică efervescentă și melodii contagioase, care te prind imediat. Compozițional, piesele sunt variate, originale și pline de „cârlige”.

La nivel de prestație, se simte că artiștii au experiență deoarece live-ul arată și sună foarte bine. Deși trupa încă își caută identitatea, reușește să transmită o energie unitară iar sound-ul este închegat.

Au putut fi ascultate piese ca „Somebody Stop Me”, „Vertigo”, „BDSM”, „Fight Fire”, „Bodylicious”, „Blues”, „Narcisius”, în premieră absolută, dar și deja cunoscutele „eX”, „Disco Gigi” și „Guillotine” (care a avut parte de o recepție entuziastă). Ce-i drept, piesa emană senzualitate prin toți porii sonori și reprezintă material excepțional pentru un videoclip.

De apreciat și chimia dintre muzicieni care, deși se aflau pentru prima data în fața publicului – foarte numeros, trebuie remarcat – au comunicat cu succes cu acesta, dar și între ei, construind o atmosferă prietenoasă și caldă.

Tourette Roulette este o formație tânără pe care vă sfătuim să o urmăriți deoarece este pur și simplu dinamită pe note. Piesele explodează în vibe-uri antrenante, show-ul scenic te trezește din orice apatie iar sound-ul reprezintă ceva unic. Așteptăm cu nerăbdare următorul concert al grupului!

FACEBOOK TOURETTE ROULETTE


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*