Status Quo – Castiga 2 invitatii duble la concert

Legendara trupa rock Status Quo va concerta in premiera la Bucuresti! Organizat de Emagic, evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, si promite publicului o incursiune fascinanta prin istoria muzicala a trupei.

 Fanii Status Quo vor avea astfel sansa sa asculte live piese celebre, lansate de-a lungul timpului, dar si noi compozitii extrase de pe cel mai recent album, Quid Pro Quo, lansat in 2011.

 
Bilete Status Quo:
Biletele pentru concertul Status Quo de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponible la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 365 lei
Categoria II: 285 lei
Categoria III: 225 lei
Categoria IV: 160 lei
Categoria V: 95 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, dar şi la Sala Palatului.

 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii duble
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), postezi AICI doua piese pe care ai vrea sa le asculti in concert. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 14 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 15 noiembrie pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORI:
 
1. Lidia Miricioiu Tanaseanu
2. Ovidiu Bouaru

 
Pentru a intra in posesia invitatiilor va ruram sa sunati la 0726.131516
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite URGENT un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*