Steel Panther lansează videoclipul piesei 1987

Steel Panther- band, sept 2022
Steel Panther- band, sept 2022

Trupa glam metal din California, Steel Panther, a lansat videoclipul oficial pentru noul lor single 1987. Piesa este descrisă într-un comunicat de presă ca „o privire asupra unuia dintre cei mai mari ani ai muzicii rock” . Satchel, Michael Starr, Stix Zadinia și Spyder aduc un omagiu artiștilor iconici ai anului, inclusiv Guns n’ Roses, Whitesnake, Ozzy Osbourne și Van Halen. Videoclipul a fost regizat de J.T. Arbogast și urmărește un duo tânăr care găsește un studio de înregistrări abandonat. Când unul dintre copii conectează o pedală ascunsă din 1987, este transportat în studio în timpul când Steel Panther a înregistrat melodia și trăiește amintirile anului 1987 în felul său.

1987 este preluată de pe al șaselea album de studio Steel Panther, On The Prowl, care va fi lansat pe 24 februarie 2023. Pentru a sărbători lansarea piesei 1987, Steel Panther a anunțat și un turneu mondial masiv. Turneul mondial On The Prowl 2023 este programat să înceapă în februarie și se va desfășura în America de Nord până în aprilie. Crobot și Tragedy se vor alătura trupei în turneul nord-american. Trupa va lua o scurtă pauză înainte de a aduce petrecerea în Regatul Unit și Irlanda, în mai. Aceste noi spectacole vor fi adăugate la datele de sfârșit de an 2022 din Vancouver și la weekendurile de încălzire din ianuarie 2023 care au fost anunțate anterior.

Bateristul Stix Zadinia a spus despre On The Prowl: „Discul acesta are un spirit, are o atmosferă unde este, ca… Nu știu. Se simte diferit. decât ultimele discuri. Se simte ca și cum ar fi multă bucurie în acest disc și distracție și rock și… E ucigaș!”

„De fapt, am făcut-o altfel decât am făcut orice altă înregistrare”, a continuat el. „Am făcut-o la noi acasă, cu excepția tobei. Și apoi l-am amestecat pe Jay Ruston. Dar am proiectat chestia asta – l-am produs, l-am proiectat, în totalitate, doar noi. Am scris, înregistrat, proiectat, produs.  Singurul lucru pe care nu l-am făcut a fost să-l mixăm sau să-l masterizăm.”

În septembrie, Steel Panther a anunțat adăugarea lui Spyder ca nou basist al trupei.

Spyder l-a înlocuit pe Lexxi de multe ori”, a declarat Michael Starr. „Este un prieten foarte apropiat al trupei. Îl știm de ani de zile. De fapt, Satchel și cu mine am fost o vreme într-o trupă tribut Van Halen, iar Spyder a fost basist. Avem o istorie bogată cu el… A făcut toată Europa cu noi și a făcut o treabă grozavă.”

Înființată în 2000, Steel Panther este specializată în imitarea și exagerarea aspectelor mai puțin măgulitoare ale hair metal-ului din anii 1980.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*