Steelborn canta la Poiana Urbana

353 vizualizări

Dupa o vara in care STEELBORN a concertat alaturi de nume mari ale rockului autohton si international pe scenele marilor festivaluri, trupa se intoarce la Bucuresti.

Pe 8 septembrie, STEELBORN canta la Poiana Urbana, in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al capitalei, un eveniment destinat tuturor celor pentru care Bucurestiul a fost in această vara cea mai sigura destinatie de vacanta. Acesta este cel de-al doilea concert STEELBORN la Poiana Urbana.

Concertul face parte din turneul national de promovare a noului LP, intitulat „Trup de apa“, care se va intinde pe tot parcursul anului si va cuprinde orasele Bucuresti, Targoviste, Galati, Buzau, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Sibiu, Constanta, Timisoara, Vama Veche, plus alte cateva locatii.

In primavara acestui an, STEELBORN a lansat primul disc full lenght, intitulat „Trup de apa“, intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial www.steelborn.ro.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.

Sursa: Comunicat Steelborn

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*