Stefan „Chakravartin” (voce) a parasit formatia Negura Bunget

Conform unui comunicat postat pe Metalfan.ro, Stefan ‘Chakravartin’ a decis sa paraseasca formatia NEGURA BUNGET.
 
Solistul a emis urmatorul comunicat:
„Colaborarea mea cu formatia Negura Bunget a ajuns la un final. Nu a fost o decizie luata peste noapte ci una pe care am hotarat-o cu ceva vreme inainte de concertele sustinute in acest weekend. Este o decizie pe care am luat-o in mod independent, o decizie ce are la baza aspecte ce nu-si au locul pe paginile revistelor sau in vazul publicului.
Ultimul meu concert alaturi de Negura Bunget a avut loc in data de 2 februarie. Se lucreaza in continuare la noul album ce va fi insa inregistrat intr-o alta componenta.
S-au spus multe lucruri despre Negura Bunget si se vor spune in continuare. In acest context – si din respect pentru toti oamenii care au cantat vreodata in aceasta formatie – prefer sa nu comentez motivatiile plecarii mele. Finalul povestii mele ramane acelasi..cu sau fara cineva care sa o spuna sau sa altereze realitatea. O poveste la care ma bucur ca am onoarea sa fac parte, chiar si in cea mai mica masura.Tot ce conteaza la final este muzica. Poate ca acest lucru va fi inteles intr-o buna zi.”

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*