Stick To Your Guns va cânta în deschiderea concertului Parkway Drive de la București

589 vizualizări

Una din ce mai ‘vocale’ formatii din scena hardcore, STICK TO YOUR GUNS este invitatul special ce va concerta alaturi de PARKWAY DRIVE pe 20 aprilie, la Bucuresti.

Lansati in 2003 la iniativa solistului Jesse Barnett, Stick To Your Guns si-au consolidat identitatea muzicala in jurul sonoritatilor punk-hardcore, cu un puternic mesaj inspirational ce nu evita sa aduca in prim plan adevaratele probleme la nivel socio-global. Astfel de initiative au transformat Stick To Your Guns in una din cele mai influente trupe din noua generatii, oferind o alternativa conceptuala, cladita pe libertate, dorinta de a fi un om mai bun cat si respectul pentru tine, pentru cei din jur.

Cu numeroase clasari in Billboard, turnee si concerte sold out in toata lumea, americanii completeaza un afis de zile mari, la Bucuresti concertand alaturi de Parkway Drive si DARKEST HOUR.

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria de pret 90 lei – Acces General
Categoria de pret 110 lei – In seara evenimentului (Acces General)

Biletele sunt disponibile în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos şi magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica şi online, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.eventim.ro, cat si pe siteul www.rockstedtexetremefest.ro.

Va exista un singur tip de bilet ce asigura accesul in intreaga sala, astfel NU vor exista zone ce delimiteaza sala. Ca o noutate, acesta va fi si primul concert unde biletele vor fi vandute inclusiv de celebrul brand Impericon.

sursă: Comunicat de presă

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*