Suidakra s-a despartit de basist si a anuntat inlocuitorul sau

Vechiul basist Marcus Riewaldt si-a anuntat plecarea din formatia germana de folk/death melodic metal SUIDAKRA. El a spus intr-o declaratie, „Dupa mai mult de 250 de concerte si 10 ani de cand sunt in trupa, simt ca a venit momentul sa-mi schimb putin prioritatile si vreau sa vad ce altceva are viata de oferit. Nu exista resentimente implicate; doar ca nu ma mai pot motiva pentru un ciclu scris-repetat-inregistrat-promovat-concertat si sunt cu adevarat deranjat de unele dintre mecanismele de afacere din muzica pe care trebuie sa le depasesti pentru a continua aceasta frumoasa si incitanta, dar in acelasi timp consumatoare de energie, pasiune. Urez grupului Suidakra mult noroc si succes in viitor – merita cu varf si indesat!„.

Suidakra si-a asigurat deja un inlocuitor la bas in persoana lui Tim Siebrecht care a mai cantat cu formatia cu cateva ocazii in ultimii ani.

Suidakra va intra in studio in ianuarie pentru a inregistra noul CD care va fi lansat pe la jumatatea anului 2013. Solistul Arkadius Antonik a declarat recent pentru Metal Kaoz, „Piesele pe care le-am terminat [pana acum] sunt fantastice si am terminat de asemenea si prima melodie cu Tina [Stabel] la voce. De aceasta data, va fi o piesa mai rapida cu un refren cu adevarat epic si catchy.„. Faimosul artist grafician belgian Kris Verwimp se va ocupa din nou de coperta noului material.

Al zecelea album Suidakra, „Book Of Dowth”, a fost lansat pe 25 martie, 2011 via AFM Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*