Tatal vitreg al lui Ian Watkins este…preot. Iata ce crede despre faptele fiului sau

191 vizualizări

Viata este deseori paradoxala. O dovedeste faptul ca tatal vitreg al lui Ian Watkins este…preot.

Barbatul a vorbit despre tragedia care s-a abatut asupra familiei sale.

Ian a fost iubit, pretuit, incurajat si hranit spiritual. Am facut to ce am putut. A fost un baiat normal si fericit care a crescut impreuna cu o familie iubitoare in Valleys. N-a avut decat problemele pe care le au toti ceilalti tineri„, a declarat John Davies.

Nu stim ce credeti voi, dar noua aceste declaratii ne suna ca niste justificari. O avea si taticul vitreg al lui Watkins ceva de ascuns? Asta ramane de vazut.

Lasand speculatiile deoparte, Davis a vorbit despre teama lui ca Ian va fi tinut minte doar ca un personaj malefic, in genul lui Jimmy Savile, celebrul prezentator TV si DJ britanic „renumit” si pentru abuzurile sale sexuale.

„Nu stiu cum va evolua situatia. Nu stiu cum il va tine lumea minte…va deveni oare un nou Jimmy Savile? Sper ca nu. Sper ca se va intampla ceva ce va schimba felul in care il percep oamenii acum. Vom face tot ce ne sta in putinta ca sa-l sprijinim. Doar asta putem face acum” a continuat Davis, citat de NME.

Vorbind despre reactia pe care a avut-o familia lui Watkins atunci cand a auzit vestea ca solistul s-a declarat vinovat de pedofilie, preotul declara:

„A fost devastator. Ne tot gandeam: poate ca este o greseala. Trebuie sa existe un motiv pentru care s-au intamplat aceste lucruri. Nu se poate sa fie adevarat. Am plecat de la proces intr-o stare de disperare absoluta si de soc”, a marturisit barbatul.

Lee Gaze, fostul chitarist Lostprophets, a facut la randul sau o serie de declaratii:

„Ma bucur ca totul s-a terminat repede. Sper sa existe un sentiment de finalitate. Va multumim pentru tot sprijinul aratat”, a scris artistul pe Twitter.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*