Therion a lansat videoclipul „Eye Of Algol”

Therion
268 vizualizări

Suedezii de la Therion au lansat videoclipul „Eye Of Algol”, piesă preluată de pe ultimul material discografic intitulat „Leviathan”.
„Leviathan” (al 17-lea din discografia trupei), a fost lansat pe 22 ianuarie 2021, prin Nuclear Blast, și conține 11 piese cu un total de 45,32 minute.

Reamintim că Therion va prezenta acest nou album în cadrul Maximum Rock Festival 2021, eveniment programat în perioada 11-12 septembrie, la Arenele Romane din București. Amănunte aici.

Formațiile participante la Maximum Rock Festival (11-12.09.2021) sunt: Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția) Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Dirty Shirt (Romania), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Reamintim faptul că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție mai diferită și, ținând cont de actualele restricții anti Covid impuse de autoritățile abilitate din România, vom limita accesul publicului la 50 % din capacitatea locației.
Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022.

Abonamentele, în număr limitat, sunt disponibile prin AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/maximum-rock-festival-2021/

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice.
De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Ne vedem la festival!

Rock On!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*