Tiarra si Marchosias participa la Rock Over Ludus 2016

Rock Over Ludușeste un festival de muzică rock care are loc în perioada 22-23 iulie în orașul Luduș, județul Mureș. Festivalul se află la a doua ediție. Până acum organizatorii au confirmat următoarele trupe: Dirty Shirt, GOD, Implant Pentru Refuz, E-an-na, Gothic, Htheththemeth și For the Wicked.

Acestora li se mai adaugă: Tiarra si Marchosias.


Tiarra este o formație de gothic/symphonic metal orginară din București, iar lirica lor se bazează pe experiențele proprii ale membrilor și explorează dualitatea și antagonismul sentimentelor umane. Trupa a reușit să lanseze 4 albume: Drama Per Musica – 2004, Post Scriptum – 2008, Le Monde de tenebres – 2012 și X – 2015. Aflându-se în turneul de promovare a celui mai recent album ”X”, cei 8 trupeți ajung și la Luduș într-un concert extraordinar de muzică rock combinată cu muzică simfonică.


Marchosias este o trupă clujeană de experimental black metal formată în 2011.Până acum au reușit să lanseze un EP intitulat ”Above the Throne of God”, un split CD cu Akral Necrosis denumit ”(inter)SECTION)” și o compilație denumită ”Metal United 2015” alături de trupele Decease, Implant PentruRefuz, Targ3t și Lostbone (PL).

Astfel lineup-ul Rock Over Luduş ajunge la un total de 9 formaţii. În curând va fi afișat  programul pe zile, detalii despre accesul în camping, precum şi ultima trupă participantă.

Rock Over Luduș este un proiect susținut de Primăria și Consiliul Local Luduș în colaborare cu Maximum Rock.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*