Till Lindemann (Rammstein): „Nu vom mai avea niciodata trupe ca Led Zeppelin sau Black Sabbath. S-a incheiat.”

305 vizualizări

Till Lindemann, solistul formatiilor RAMMSTEIN si LINDEMANN, a avut cateva lucruri de spus despre starea actuala a industriei muzicale.

„Tot ce spun este ca nu mi-ar placea sa-mi intemeiez o formatie in ziua de azi. Este imposibil sa traiesti din asta. Casele de discuri nu iti dau nicio sansa, ca mai demult cand iti spuneau: uite, ia banii astia si fa un album bun! Muzica de astazi este produsa rapid, intr-un mediu domestic, cu totul digital si cu un buget cat mai mic. Ca newcomer, n-ai nicio sansa. Totul este ieftin si low-budget, in opinia mea, si nu iese nimc bun, in afara de munca DJ-ilor. Aceasta este o lume noua, exista o cultura DJ, formata din tipi ca Skrillex si toti astia. Se schimba totul in muzica iar calitatea acesteia, precum si gusturile difera foarte mult. Nu vom mai avea niciodata trupe ca Led Zeppelin sau Black Sabbath. S-a incheiat”, a declarat Lindemann pentru revista RockSverige.se.

Artistul este de aceeasi parere cu Cronos, solistul si basistul trupei Venom, care a facut niste afirmatii asemanatoare de curand.

„Unde naiba sunt marii frontmeni? Unde ai disparut? Lipsesc cu desavarsire!”, a spus Cronos la momentul respectiv.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*