Courtney Love, ex-Hole si vaduva lui Kurt Cobain, nu doreste ca lumea sa vada documentarul „Soaked in Bleach”

329 vizualizări

Courtney Love, fosta solista HOLE si vaduva idolului grunge Kurt Cobain (voce/Nirvana), a amenintat ca da in judecata cinematografele in care va rula cel mai recent documentar despre Cobain, „Soaked in Bleach”.  

Acesta este bazat pe marturiile detectivului privat angajat de Courtney Love, Tom Grant. Specialistul a fost cooptat de Love pentru a-l supraveghea pe Kurt in perioada de dinaintea mortii acestuia.

Desi a lucrat cu Courtney Love o perioada, Tom Grant s-a distantat de aceasta in clipa in care, potrivit spuselor barbatului, a inceput sa aiba puternice suspiciuni in legatura cu decesul lui Cobain. Grant considera ca Love a avut un rol de jucat in acesta si si-a sustinut teoria timp de 20 de ani.

Acum, Love a luat legatura cu avocatii ei pentru a emite un comunicat de presa in care sunt argumentate motivele pentru care muziciana nu doreste ca filmul sa vada lumina zilei.

„Asa-zisul documentar este defaimator si contine acuzatii false impotriva lui Courtney Love. Clienta noastra are dreptul de a actiona in instanta deoarece poate fi dovedita o intentie clara in a-i produce acesteia traume emotionale si daune profesionale si morale”, scrie in comunicat.

Producatorii „Soaked in Bleach” au profitat de dreptul la replica si au raspuns printr-un comunicat mai lung, via Deadline. Reproducem mai jos o parte din acesta.

„Suntem tulburati sa aflam ca avocatii lui Courtney Love au trimis scrisori de amenintare cinematografelor din toata America. Se pare ca echipa ei a sperat ca va speria proprietarii, asa incat acestia sa renunte la difuzarea filmului! Acesta este un atac las la adresa dreptului de libera exprimare! Acuzatiile lui Love vor doar sa discrediteze filmul si sunt facute fara nicio baza. Filmul examineaza fapte bine documentate despre moartea lui Kurt Cobain si pune la indoiala anumite viziuni inradacinate pe care le au oamenii de rand”, au scris realizatorii peliculei.

Asteptam ca filmul sa fie disponibil si in Romania.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*