Lansarea videoclipului „Royal Flush” by Harlequin_Jack/ 18.06.15, Carol 53, Bucuresti

Viciul – acest iscusit devorator de suflete. De-a lungul timpului, artistii si-au dedicat multa energie creativa exploatarii virtutilor estetice ale viciului, precum si experimentarii acestuia, totul de dragul unei cat mai autentice inspiratii, desigur.

Mizand pe faptul ca tema viciului nu imbatraneste niciodata, formatia Harlequin_Jack a realizat un videoclip indraznet bazat pe aceasta, care a fost lansat in cadrul unui eveniment special ce a avut loc in data de 18 iunie, la Carol 53. Melodia care a beneficiat de productie se numeste „Royal Flush” si se regaseste pe albumul de debut al grupului, „Murder Party”, a carui recenzie poate fi citita AICI.

„Royal Flush” este un experiment curajos care prezinta o alta latura o trupei bucurestene. Povestea este una universala – cartofori decazuti stau in jurul unei mese de poker si-si joaca, pe mize mari, pariul destinului. Personajele corespund cartilor si, astfel, avem o matroana/ Dama, hot/Juvete, un preot/Popa si un mafiot/As.

In viata obisnuita, acesti indivizi interpreteaza niste roluri sociale sordide care ii asaza pe drumul pierzaniei, rezervandu-le un loc sigur in iad. Asupra acestei intalniri de ursite frante, prezideaza dealer-ul fantomatic, al carui chip de strigoi simbolizeaza sfarsitul tragic al viciosilor.

Din story nu lipsesc nici membrii trupei care si-au vandut sufletul pentru muzica si care, ca urmare a teribilului gest, impartasesc soarta cartoforilor, transformandu-se in zombie intr-o scena care aminteste de filmele horror si de celebrul dans din „Thriller”, video-ul piesei semnate de Michael Jackson.

Pentru a realiza videoclipul, Harlequin_Jack a apelat la talentul actorilor Andrei Boanta, Mihai Kolcsar, Mariana Liurca, Adrian Ciobanu si Dorin Andone, care au oferit niste prestatii demne de aplauze. De machiaj s-au ocupat Anca Radulescu (Makeup Academy), Adriana Ion, Nicoleta Pana si Isabel Beatrice Strat. „Royal Flush” este o productie Creative Division (Credite complete AICI).

Difuzarea videoclipului a fost insotita de un concert acustic special, care a creat atmosfera propice pentru acest videoclip dark. Asupra locatiei Carol 53 se lasase deja intunericul iar aerul de ruina al cladirii a oferit exact acea doza de bizar & sinistru, necesara intrarii in lumea videoclipului.

Urmariti „Royal Flush” mai jos!

Urmărește-ne pe Facebook