Tim Lambesis (As I Lay Dying): „Intr-o buna zi, voi putea sa explic ce s-a intamplat”

Tim Lambesis, frontmanul formatiei AS I LAY DYING, a facut, pentru prima oara, cateva declaratii referitoare la incidentele recente.

Muzicianul a fost acuzat de tentativa de omor dupa ce a negociat cu un ucigas platit pesemne pentru a-si omori fosta nevasta.

Criminalul era de fapt un politist sub acoperire. Avocatul apararii considera tot ce s-a intamplat un complot mizerabil.

Iata ce a postat Lambesis pe blogul sau oficial:

Foarte multa lume mi-a cerut sa dau mai multe detalii referitoare la cazul meu sau sa spun in ce stare sunt si ce gandesc acum. In primul rand, nu am voie sa fac aceste lucruri. Intr-o buna zi voi putea sa discut in detaliu tot ce s-a intamplat si sa dezvalui dedesubturile aceste situatii complexe.”, a scris Lambesis.

Acesta a continuat prin a vorbi despre superficialitatea presei si despre felul in care informatia a fost denaturata. Muzicianul a discutat si despre viziunile sale asupra vietii, concentrandu-se pe relatia sa cu crestinismul si spunand ca, dupa ce a abandonat aceasta credinta, a inceput, de curand, sa reevalueze niste lucruri.

El a incheiat mesajul prin a-i ruga pe fani sa ramana pe aproape.

Citeste postarea completa AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*