Toulouse Lautrec pregateste lansarea celui de-al treilea disc, „Dejun pe iarba” (video)

Lansarea noului videoclip Toulouse Lautrec anunta aparitia in luna iunie a celui de-al treilea album al trupei, intitulat „Dejun pe iarba”.

Noul videoclip al trupei Toulouse Lautrec a fost realizat pentru piesa „Camera 203” si va avea premiera pe data de 1 iunie. Protagonista videoclipului este actrita timisoreana Alina Florescu, bineinteles alaturi de cei 4 muzicieni: Apartman, Greenman, Emu si Jimi.

Lansarea oficiala a noului album „Dejun pe iarba” va avea loc pe 13 iunie la Timisoara, in cadrul celei de-a 9-a editii a festivalului Street Delivery.

Albumul contine 10 piese printre care si binecunoscutele hit-uri „Nu se termina asa” si „Aur”, dar si cel mai recent single, „Tot ce ai tu”.

Inregistrarile, mixajul si masteringul au fost in grija studioului Greenville Music in timp ce partea grafica a fost conceputa de catre Creative Laboratories (care semneaza si noul videoclip).

„Set-up rafinat, regie oarba,

Vin fin picurat: Dejun pe iarba!”

Albumul va fi disponibil atat in format fizic (intr-o editie limitata, de colectie) cat si digital, pre-comenzile putand fi efectuate pe site-ul www.toulouselautrec.ro.

Urmatoarele concerte Toulouse Lautrec vor avea loc astfel:

–          vineri 5 iunie la Natura Fest, Parcul Cismigiu

–          vineri 12 iunie la Aniversarea de 3 ani,  Dianei 4

–          sambata 13 iunie la Street Delivery, Timisoara

–          sambata 4 iulie la Shine Festival, Arenele Romane

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*