E.M.I.L. lansează lyric video pentru „Împreună rezistăm”

366 vizualizări

Dupa ce saptamana trecuta a lansat un preview al celui mai nou album al sau, I M E N S, trupa de punk-rock E.M.I.L. vine astazi cu un lyric video al piesei Impreuna rezistam, de pe acest disc.

Disponibil pe canalul Vevo, vizualul este uploadat aici.

Impreuna rezistam este un featuring E.M.I.L. cu Vlad Staricu (Pistol cu capse). Video-ul a fost realizat de Andrei Ilie.

Lyrics sneak peek:

“Ne consumam in vicii banale
Suntem vanati de ganduri murdare
….
Pierdut in labirint, pion dispretuit,
Sunt doar un numar viu
Ermetic segregat si fin aliniat
La acest sistem ingrat.”

I M E N S este distribuit de Universal Music Romania, produs de Marius Costache / Studio 148 si va fi lansat vinerea aceasta, 6 iunie, la Colectiv.

Pretul biletului la concertul de lansare din 6 iunie este de 25 de lei, la presale (disponibil aici: http://smarturl.it/bilete-EMIL-imens), respectiv 30 de lei, la Colectiv, in seara evenimentului.

Pana atunci, puteti asculta teaserul care contine fragmente din toate cele 12 piese ale celui de-al patrulea disc al formatiei: https://www.youtube.com/watch?v=dcCLkKVrZqI.

Albumul poate fi deja comandat de aici:
http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic
http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag

Mai multe amanunte despre lansarea I M E N S, pe pagina de Facebook.

E.M.I.L. – living the good life provided by punk

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX.

Albumele lansate de trupa E.M.I.L. sunt: Cocktail Verde – martie 2003, Rom, Fum si Vanilie – noiembrie 2005 si Stiu, ti se pare absurd… – iulie 2009.

Contact E.M.I.L.:
https://www.facebook.com/EMILtrupa
www.umusic.ro/EMIL
Anca Romanescu | PR | 0732 144 570 | 0745 10 20 24 | anca@punkpr.ro

Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*