Urmareste noul videoclip GOD – The Barbarian Horde

Pe adresa redactiei, am primit comunicatul de presa care anunta cel mai recent videoclip GOD The Barbarian Horde. Va invitam sa il vizionati.

După mult suspans și niscaiva eforturi, iată că trupa GOD – The Barbarian Horde din Iași, laureata cu coroniță a concursului de anul trecut pentru cel mai bun show metalic românesc, a răspuns nenumăratelor sugestii primite din partea voastră, a prietenilor săi, cei care o apreciați și o susțineți.

Astfel, acum, în prag de sărbătoare încărcată de tradiție și folclor, formația așterne sub ochii voștri o versiune proprie a poveștii populare Greuceanul, subiectul uneia din piesele de pe materialul discografic pe care l-ați votat drept cel mai bun album metal românesc din 2014.

Acest videoclip, realizat în studioul Getic Art, este rodul eforturilor comune ale membrilor trupei GOD – The Barbarian Horde și al prietenilor săi de nădejde din Iași, al căror nume vor sta scrise în cartea de onoare a trupei.

GOD vă mulțumește pentru susținere, celor care credeți în ceea ce facem, care ne apreciați spectacolele și muzica și ne cumpărați merchandise-ul. Acesta este cadoul nostru pentru voi, unul din multele ce vor urma. Sărbători fericite!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*