Trei noi trupe confirmate la Maximum Rock Festival 2015, din totalul de 25

Maximum Rock Festival 2015, unul dintre cele mai așteptate evenimente metal ale toamnei la București, va avea loc pe parcursul a 4 zile, între 15 și 18 octombrie, la Arenele Romane și în Club Colectiv.

Din totalul de 25 de formații ce vor concerta la festival, am anunțat până în acest moment următoarele nume: Epica, Annihilator, Skalmold, Kistvaen, Harlott, Archer, Cap de Craniu, Gothic si Crimena.

A sosit randul sa mai confirmam trei trupe! Este vorba despre ZONARIA, NIGHTRAGE si HATEMODE. Cele trei trupe vor concerta in Club Colectiv, in data de 15.10 (Zonaria si Nightrage) si 18.10 (Hatemode). Pe 16 și 17 octombrie, show-ul va avea loc la Arenele Romane!

Zonaria este o trupa de death-metal melodic originară din Umea, Suedia. Aceasta a luat naștere în 2002 din inițiativa lui Simon Berglund, Christoffer Vikstrom și Mikael Hammarberg. La început, formația s-a numit Seal Precious dar, după o schimbare de stil, componenții s-au gândit că Zonaria se potrivește mai bine cu aspirațiile lor.

Până acum, grupul a lansat 3 albume de studio, între care cel mai recent este ”Arrival of the Red Sun”, apărut în iulie 2012 via Listenable Records. Materialul a obținut un feedback foarte bun din partea fanilor și a criticilor de specialitate.

De asemenea, Zonaria a fost apreciată de trupe ca Marduk, ai căror membri au declarat că formația suedeză este „o trupă de metal adevărat. Turneul cu aceasta a fost o plăcere”. Grupul lucrează la albumul cu numărul 4.

Componență:

Simon Berglund – voce, chitară
Max Malmer – bas, backing vocals
Rickard Lundmark – tobe

Discografie:

Infamy and the Breed – 2007
The Cancer Empire – 2008
Arrival of the Red Sun – 2012

Nightrage a fost întemeiată în Salonic, Grecia, în anul 2000  de către Mario Iliopoulos și Gus G. Ulterior, formația s-a mutat în Suedia. Nightrage este adepta sonorităților Melodic Death-Metal.

De-a lungul anilor, Nightrage a avut colaborări cu muzicieni faimoși de pe scena metal, cum ar fi Fotis Bernardo (Septic Flesh), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Tomas Lindberg (At The GateS), Tom Englund (Evergrey)  și mulți alții.

Formația a scos 5 albume de studio și pregătește un al șaselea disc, intitulat ”The Puritan”. Nightrage este considerată o trupă importantă pentru mișcarea death-metal europeană și fanii români vor fi cu siguranță încântați de prestația grupului.

Componență:

Marios Iliopoulos – chitară
Anders Hammer – bas
Ronnie Nyman – voce

Discografie:

Sweet Vengeance – 2003
Descent into Chaos – 2005
A New Disease Is Born – 2007
Wearing a Martyr’s Crown – 2009
Insidious – 2011
The Puritan – 2015

Hatemode este o formație românească de metal întemeiată în 2013 de către foști membri Abigail, Lost, Rising Shadow, Interval, Reborn și Erase, muzicieni bucureșteni cu vechime, foarte iubiți de public. După câteva schimbări de componență, în 2014 trupa ajunge la formula actuală și intră în studio pentru a înregistra un prim album.

Componență:

Alex Igor – voce
Catalin – bas
Vali – chitară
Gabi – tobe
 Alex – chitară
Alex „Indianu” Pantea – co-writer, visuals și versuri

In zilele care urmeaza, vom confirma noi formatii internationale, asa ca fiti cu ochii pe noi!

  


 **** Maximum Rock Festival 2015 ***
15 – 18 octombrie 2015

Un bilet este valabil pentru toate zilele de festival!

89 lei / 20 euro primele 200 de bilete – disponibile numai prin PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


99 lei / 22,5 euro
urmatoarele 250 de bilete

Maximum Rock Festival 2015 – Ticket 4 days


110 lei / 25 euro
urmatoarele 500 de bilete
125 lei / 28,5 euro restul biletelor
135 lei / 30,5 euro pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei / 56,5 euro bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai prin PayPal si direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Maximum Rock Festival 2015 – VIP Ticket 4 days

 

Biletele pot fi achizitionate si in format fizic din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro).

Eveniment Facebook
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*