Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder), iesire agresiva pe Facebook

Trevor Strnad, frontmanul formatiei THE BLACK DAHLIA MURDER, le-a cerut scuze fanilor pentru iesirea pe care a avut-o dupa ce a auzit ca vanzarile la noul album „Everblack” nu merg tocmai conform asteptarilor.

Iata ce mesaj a postat Trevor pe pagina de Facebook a grupului:

Avem aproape 1 milion de like-uri. Vom vinde oare 1 milion de albume? Normal ca nu! Realitatea este ca 98% dintre voi „fanii” veti fura albumul iar noi nu vom obtine nimic. Nu este vorba despre bani, dar trebuie sa vindem ceva ca sa existem. Vanzarile arata cat suntem de „relevanti”. Daca nu cumparati materialele, atunci ei vor decide ca nu exista cerere, ceea ce inseamna ca nu va mai exista muzica noua. Intelegem ca va plac piesele noastre, dar daca nu ati platit pentru ele, atunci este o pierdere totala. Toata dragostea din lume nu va insemna nici cat un rahat la final!„, a scris artistul.

Dupa ce fanii s-au revoltat, unii sustinandu-l pe Trevor, altii criticandu-l pentru cuvintele dure, muzicianul le-a multumit celor care inteleg cauza trupei. Mai tarziu, el si-a cerut scuze de la fani.

Imi cer iertare daca v-ati simtit prost din cauza postarii mele furstrate, agresive si pesimiste. Va suntem recunoscatori tuturor pentru ceea ce faceti pentru noi. Multumim! Ne vedem vara aceasta!”, a spus Trevor.

Ce crezi? Are dreptate Trevor?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*