Trupa KUMM invita presa si fanii la o portie de gulyas

Trupa KUMM invita presa si fanii la o portie de gulyas pe 30 octombrie La Copac
Cu doua zile inainte de aniversarea de la Bucuresti a celor 15 ani de activitate, trupa Kumm se va intalni cu fanii si cu presa intr-un cadru prietenesc, la o portie de gulyas! Maestru de ceremonii va fi insusi Kovacs Andras, claparul Kumm, care spre deliciul celor prezenti va lasa la o parte instrumentele muzicale si va interpreta un extraordinar solo de ceaun 🙂 Intalnirea va avea loc pe terasa La Copac (str. Pitar Mos, nr. 23) incepand cu ora 18:00, iar intrarea va fi libera!
 
Pe langa aceasta, membrii Kumm vor depana povesti si amintiri din cei15 ani de cariera, vor raspunde la intrebarile celor prezenti, vor ciocni cu acestia un pahar de ceva bun si vor pune de-o cantare acustica ad-hoc, pentru ca toata bucatareala sa cada bine.
 
Haideti asadar marti seara, pe 30 octombrie, pe terasa La Copac pentru o portie de gulyas in compania celor de la Kumm! Se va canta acustic, se vor face poze si se va sta la povesti cu ascultatorii si cu presa.
Considerati-va invitati!
 
La doua zile distanta, pe 1 noiembrie, in clubul The Silver Church din Bucuresti, trupa Kumm va sarbatori 15 ani de activitate printr-un concert cu totul si cu totul deosebit. Invitati speciali vor fi cei de la trupa byron, iar alaturi de Kumm vor mai canta atat fostii colegi Dan Byron si Dominic Csergo cat si Artanu (Partizan) si Mani Gutau (Urma)!
 
Kumm:
– Catalin Mocan (voce)
– Eugen Nutescu (chitara, voce)
– Kovacs Andras (clape)
– Mihai Iordache (saxofon)
– Utu Pascu (bass)
– John Ciurea (tobe)
 
 
Sursa: Comunicat Kumm

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*