Trupa Linkin Park nu a fost bine primită la Hellfest în Franța

2.858 vizualizări

Formația LINKIN PARK a cântat de curând în cadrul festivalului francez Hellfest, unul dintre cele mai mari din Europa.

Se pare că trupei i-a fost greu să își adapteze setlistul în funcție de publicul iubitor al unor sonorități mai agresive.

Cel mai recent album semnat Linkin Park, „One More Light” (19 mai 2017), i-a șocat pe fanii grupului american prin schimbarea dramatică de gen. Odată cu acesta, trupa a făcut tranziția către pop.

Astfel, foarte mulți admiratori Linkin Park se întreabă dacă locul formației mai este în cadrul unui fest de metal, având în vedere single-uri ca „Heavy”.

De alta, nemulțumirea scepticilor a ieșit la iveală în cadrul prestației de la Hellfest, atunci când un fan supărat a aruncat un pahar de plastic pe scenă, în timpul interpretării piesei menționate mai sus.

Chester Bennington, vocalistul grupului – care s-a plâns constant de lipsa de înțelegere cu care s-a confruntat în rândul fanilor de când cu schimbarea de gen – l-a provocat pe fan să se apropie pentru a primi o lecție.

Într-adevăr, din sound-ul nou al grupului a dispărut orice urmă a nu-metalului care i-a consacrat pe americani, piesele regăsite pe disc fiind 100% pop.

One More Light” poate fi ascultat integral pe Deezer.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*