Trupa lui Trent Reznor semneaza cu Columbia Records

How To Destroy Angels, noul proiect al liderului Nine Inch Nails TRENT REZNOR si al sotiei acestuia Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl), impreuna cu Atticus Ross si vechiul designer grafician Rob Sheridan, a semnat un contract cu Columbia Records pentru lansarea unui nou EP si album full-length.
Al doilea EP How To Destroy Angels intitulat „An Omen EP” va fi disponibil pe 13 noiembrie si va contine sase piese, unele urmand sa apara si pe urmatorul LP ce va fi lansat anul urmator.
In ceea ce priveste decizia noastra de a semna cu Columbia,„, remarca Reznor intr-un anunt pe contul sau de Facebook, „am petrecut intr-adevar o lunga perioada gandindu-ne la ce urmeaza si totul are sens din mai multe motive, inclusiv sansa de a lucra cu vechiul nostru amic Mark Williams. Exista un raspuns mult mai pripit si incoerent pe care l-as putea da (si probabil o voi face intr-un interviu undeva), dar totul se reduce la a experimenta si a incerca lucruri noi astfel incat sa ne dam seama ce se potriveste cel mai bine pentru nevoile noastre. Lansarea independenta are atuurile ei dar e plina de neajunsuri.„.
How To Destroy Angels a lansat EP-ul eponim in 2010 si a realizat un cover dupa „Is Your Love Strong Enough?” (Bryan Ferry) pentru soundtrack-ul „The Girl With The Dragon Tattoo” (2011) – semnat de Reznor si Ross.
Tracklist-ul neconfirmat „An Omen EP”:
01. Keep It Together
02. Ice Age
03. On The Wing
04. The Sleep Of Reason Produces Monsters
05. The Loop Closes
06. Speaking In Tongues


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*