Clown afirma ca pe urmatorul album Slipknot vor putea fi auzite contributiile lui Paul Gray

Intr-un interviu recent pentru Artisan News, cofondatorul SLIPKNOT, conceptualistul si percutionistul Shawn M. Crahan (a.k.a. Clown) a confirmat faptul ca ultimele contributii ale lui Paul Gray vor fi ascultate pe urmatorul album al formatiei.
Sunt melodii pe care el le-a scris si vor face parte din urmatoarea inregistrare,” spunea Crahan intr-un interviu video postat mai jos. „Suntem cu totii nevoiti sa gandim ca el iar el va fi acolo. Va fi acolo; nu exista niciun fel de dubiu in privinta faptului ca Paul Gray va fi o parte din tot ceea ce facem noi pentru restul carierei.

Un doctor din Des Moines, Iowa a fost acuzat pe 5 septembrie de ucidere din culpa deoarece ar fi prescris prea multe calmante pentru opt pacienti, unul dintre acestia fiind Gray care a murit de supradoza de droguri in mai 2010.

Gray a fost gasit mort la varsta de 38 de ani intr-o camera de hotel din afara Des Moines, inconjurat de mai multe accesorii de droguri. Moartea sa a fost indusa de o supradoza accidentala de morfina si fentanil, autopsia aratand ca Gray suferea si de probleme la inima.
Vaduva lui Paul, Brenna, a dezvaluit intr-un interviu din aprilie 2011 celor de la Revolver ca sotul ei a fost de acord sa primeasca ajutor in legatura cu problemele cu drogurile cu doar o zi inainte ca el sa treaca in nefiinta pe 24 mai 2010.
Dupa o pauza prelungita, Slipknot a reluat turneele anul trecut, cu Donnie Steele cantand la bas. Trupa intentioneaza sa intre in studio undeva prin 2013 pentru a incepe lucrul la primul album fara Gray.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*