Trupa Tiarra anunță o schimbare de componență, dar și turneul european

A venit momentul sa va facem cunoscute o parte din schimbarile si planurile trupei TIARRA pentru anul 2017.

Concertul de pe 17 decembrie 2016 de la Arenele Romane a fost ultimul eveniment la care trupa a cantat impreuna cu Tudor Scanteie la chitara. Din pacate, programul foarte aglomerat, precum si planurile personale, au condus la incetarea colaborarii dintre Tudor si Tiarra.  Cu toate acestea, colaborarea dintre trupa si acesta va exista mereu. In ceea ce priveste partea de producing, Tudor Scanteie se va ocupa de proiectele Tiarra, in prezent lucrandu-se la un single de pe viitorul album, precum si la un videoclip.

Avem si vesti bune, postul de chitarist nu a ramas prea multa vreme vacant, Tiarra avand un nou membru cu care rezoneaza din toate punctele de vedere si cu care va face o treaba excelenta. Cu deosebita placere vi-l prezentam pe Vlad Iacobus, caruia ii uram bun venit in trupa!

Vlad-Iacobus-Tiarra-2

In prezent, Tiarra inseamna:
Anda – Voce
Mihu – Voce
John – Clape
Vlad – Chitara
Iuliana – Violoncel
Corina – Vioara
Adi –  Chitara Bass
Alin – Tobe

In noua formula, trupa urmeaza sa sustina o serie de concerte in primavara acestui an, primul fiind pe 4 martie 2017, in club Quantic in cadrul Ladies’ Night – Jinjer, Tiarra, Between Colors, For My Sins

De asemenea, unul dintre cele mai ambitioase planuri ale trupei Tiarra este un mic turneu european in toamna acestui an, prima confirmare fiind participarea la festivalul Female Metal Event – FEMME, din Olanda, Eindhoven.

Acestea fiind doar o mica parte din planurile pe 2017, va indemnam sa ii urati un calduros bun venit lui Vlad si sa tineti un ochi pe noi caci urmeaza sa venim cu multe noutati, concerte, melodii si chiar un nou album!

Sursa: Comunicat de presa
Foto: Elena Corbu Photography


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*