Ultimele 150 de bilete la concertul Eluveitie de la Bucuresti!

243 vizualizări

Mos Nicolae si Mos Craciun s-au pregatit deja de drum pentru a ne vizita si a ne aduce cadouri. Chiar si asa, este frumos sa le dam o mana de ajutor, mai ales daca suntem rockeri sau metalisti si vrem sa primim un dar ca la carte.

Cel mai potrivit lucru pe care il puteti oferi cuiva drag, care este fan al acestui gen de muzica, este un bilet la concertul ELUVEITIE, care va avea loc pe data de 16 februarie 2015, in Club Colectiv, din Bucuresti.  In deschiderea trupei elvetiene se vor afla formatiile Skalmold (Islanda) si Wind Rose (Italia).

Anuntam in mod oficial ca au mai ramas doar 150 de bilete la show, din totalul de 500 puse la dispozitie. Biletele pot fi procurate prin Pay Pal, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas), online pe www.eventim.ro dar si de la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti!

Deoarece se apropie sarbatorile, toti cei care isi procura bilete pentru concert de la sediul nostru, vor primi niste cadouri surpriza, numai bune de ascultat sau de pus pe pereti.

Pentru acest eveniment se pun in vanzare un numar limitat de bilete, 500 bucati, din care au ramas doar 150, ce pot fi achizitionate astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucati, cu plata direct de la redactia Promusic Events & Maximum Rock.
Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Sold Out!
60 Ron / 13.5 Euro – urmatoarele bilete, pana la data de 15.02.2015. Disponibile!
70 Ron – la intrare, in masura in care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile momentan!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*