Un dentist vrea sa-l cloneze pe John Lennon

Atentie, umanitate! In curand am putea asista la revenirea lui John Lennon (Beatles) in randul celor vii.

Cum asa, va intrebati? Foarte simplu – prin clonare, bineinteles!

Se pare ca „oamenii de stiinta” – in realitate un stomatolog zarghit – vor sa extraga ADN-ul muzicianului dintr-un molar al acestuia.

Dintele a fost daruit in anul 1960 menajerei lui Lennon, care l-a vandut ulterior cu 30.000 de dolari.

Cumparatorul a fost nimeni altul decat dentistul (previzibil) Michael Zuk care i-a dedicat un cantec – compozitie originala – dintelui si a scris o carte despre acesta. Mai mult, molarul a plecat si in turneu, fiind prezentat la expozitii in toata lumea.

Zuk viseaza sa extraga ADN-ul lui Lennon din dinte si sa-l cloneze pe artist. Dentistul lucreaza cu o echipa de oameni de stiinta care ii impartasesc dorinta de a-l „duplica” pe legendarul artist.

Daca cercetatorii sunt capabili sa cloneze mamuti si capre, de ce nu ar putea face acelasi lucru cu rockstaruri – cu Lennon. Cand ma gandesc ca s-ar putea sa joc un rol important in invierea unuia dintre cei mai mari artisti ai lumii imi vine sa explodez! Sunt extrem de emotionat la ideea ca am putea extrage ADN-ul lui John din acest dinte. Inca lucram la asta„, a declarat Zuk, al carui proiect il poti urmari AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*