Un rocker suedez va primi ajutor de handicap din cauza obsesiei sale pentru muzica

321 vizualizări

Un barbat din Suedia, pe numele sau Roger Tullgren, va primi ajutor de handicap (suma lunara acordata celor cu dizabilitati) dupa ce pasiunea sa pentru muzica rock a fost recunoscuta drept o obsesie de catre autoritati.

Mai multi doctori l-au consultat pe Tullgren, in varsta de 42 de ani, care nu reuseste sa se angajeze full-time nicaieri din cauza necesitatii de a asculta fara oprire muzica rock. Specialistii au conchis ca, intr-adevar, au de-a face cu un caz patologic.

„De 10 ani incerc sa gasesc pe cineva care sa clasifice problema mea drept un handicap. Am discutat cu 3 psihologi si toti mi-au spus ca am nevoie de un certificat, pentru ca, astfel, sa nu ma mai simt discriminat”, a declarat barbatul.

Acesta este angajat cu jumatate de norma la un restaurant, unde spala vase, dar veniturile sale vor fi acum suplimentate cu un…ajutor de handicap, acordat ca urmare a diagnosticului de tulburare obsesiva.

Roger si-a convins seful sa ii semneze un act prin care ii permite sa asculte muzica la munca si sa poarte hainele care il caracterizeaza.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*