Concert Crowbar pe 4 martie in Fabrica

Americanii de la Crowbar vor canta in Romania pe data de 4 Martie 2015 in Fabrica. In deschidere vor canta cei de la Roadkillsoda, Holy Motors si First Division.Pretul biletelor este de 50 de lei in presale si de 60 de lei la intrare.

Crowbar – este o formatie din New Orleans, Louisiana care abordeaza ca stil sludge metal. Este considerata ca fiind una din cele mai importante trupe de pe scena metal din New Orleans. Stilul lor a influentat multe formatii de sludge metal, doom metal si stoner metal.

Sunt activi din 1989 iar albumul lor de debut, Obedience Thru Suffering a fost lansat in 1991. Cu ajutorul bunului lor prieten Phil Anselmo de la Pantera, trupa a ajuns sa fie promovata si de MTV la Headbanger’s Ball. Videoclipurile lor „All I Had (I Gave)” si „Existance is Punishment” au aparut in celebrul show de televiziune Beavis and Butthead. Au urmat apoi mai multe clipuri si turnee majore alaturi de Pantera. In 1996, Phil Anselmo a facut backing vocals pentru cateva piese de pe Broken Glass.

Membri:
Kirk Windstein (voce si chitara) – cunoscut si pentru indelungata activitate din Down, unde a cantat alaturi de Phil Anselmo
Matthew Brunson (chitara) – membru activ si al formatiei Kingdom of Sorrow
Tommy Buckley (tobe)
Jeff Golden (bass)

In deschidere vor canta trupele First Division, Holy Motors si Roadkillsoda. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*