Implant Pentru Refuz – „A Beam Of Light” (piesa noua)

231 vizualizări

Timisorenii de la IMPLANT PENTRU REFUZ au dezvaluit o noua piesa extrasa de pe viitorul album. „A Beam Of Light” poate fi gasita si ascultata mai jos.

Lansarea oficiala a noului album, „Cartography”, va avea loc pe 6 martie, acasa, la Timisoara, in clubul Daos si va fi urmata de un turneu national produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

„Cartography” este harta unui univers multistratificat si atemporal. De la particula pana la intrepatrundere, de la taramul umbrelor pana la tinutul celor ce plutesc in lumina, de la negustorii de apa pana la oceanul cel din urma, de la nealterare genetica artificiala pana la utopia dictatoriala, de la transformarea gandurilor si a faptelor in greutate pana la ruperea fluxului informational. Fiecare ascultator poate fi calauzit prin intuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe aceasta harta te poate surprinde in trecut, prezent sau viitor.

Inregistrarea albumului Cartography a inceput in octombrie 2013. Participantii la campania de crowdfunding se pot bucura deja de album, iar fanii Implant Pentru Refuz vor putea achizitiona, incepand cu 6 martie, albumul in format fizic, inclusiv pe vinil, precum si online, via BestMusic Digital DistroComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*