Formatia Defunct are nevoie de ajutorul fanilor pentru realizarea unui nou videoclip

305 vizualizări

Formatia DEFUNCT cere ajutorul fanilor pentru realizarea unui nou videoclip. Detalii in comunicatul de presa de mai jos.

Salut !

Stim ca pasiunea te poate duce departe in viata dar sunt momente cand ai nevoie de sprijinul celorlalti pentru a putea avansa.

Eu, Tudor si Razvan -amicul nostru si director de imagine al celor 3 clipuri Defunct, deja existente- ne dorim sa producem impreuna cu voi urmatorul videoclip al proiectului DEFUNCT. Filmarea aceasta ne solicita echipament mai special si conceptul in sine cere un buget caruia singuri nu ii facem fata.

In semn de multumire pentru suma cu care ne ajutati, numele vostru va aparea in genericul si in descrierea materialului. In plus, aveti ocazia sa il vizionezi in avampremiera! Mai mult, cei care vor dona o suma mai mare de 30 de ron vor intra gratis la concertul nostru de lansare (intentionam sa il sustinem in vara lui 2015).

Suma pe care am reusit sa o strangem pana acum este de 200 de euro, dar avem nevoie de un buget de 900 de euro pentru a face ceea ce ne-am propus.

Puteti dona in contul RO21INGB0000999904706197 (titular Filip Brunet) orice suma doriti. Va multumim!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*