Un ucigas din SUA cheama formatia Slayer in aparare

Leroy Smith III, un tanar gasit vinovat de uciderea tatalui sau, Leroy Smith Jr., a declarat, in timpul procesului, ca membrii formatiei SLAYER au fost de fata la un incident care implica amenintarea sa cu un pistol.

Potrivit spuselor lui Smith, care, intre timp, a fost gasit incapabil sa faca fata procesului, originea vietii sale ar fi diferita de cea a celorlalti muritori obisnuiti, motiv pentru care, in 2011, dupa ce s-a descoperit ce fel de fiinta este, cineva l-ar fi obligat sa pastreze tacerea, punandu-i pistolul la tampla.

De fata ar fi fost, potrivit spuselor lui Smith, componentii trupei Slayer. Acestia ar fi fost avertizati de barbat cu privire la moartea iminenta a chitaristului Jeff Hanneman, care, declarat Smith, si-ar fi luat viata pe data de 5 mai 2013. Smith considera ca regretata moarte a muzicianului nu a fost cauzata de un colaps hepatic.

„Adevarul este ca in 2011 cineva m-a amenintat cu pistolul, obligandu-ma sa jur ca nu voi spune ce sunt de fapt. Cand am declarat asta, autoritatile au refuzat sa faca investigatii. Toti membrii trupei Slayer au fost de fata la incident. Atunci mi s-a spus ca acestia au exagerat in ceea ce priveste arta lor. Le-am dat un mesaj pe Facebook prin care ii avertizam ca Jeff, chitaristul lor, se va sinucide. Si iata ca asa s-a si intamplat, pe 5 mai 2013”, a declarat Smith in Instanta.

„Se pare ca barbatul este suparat pe membrii trupei Slayer pentru ca acestia au refuzat sa-i raspunda la mesajele in care acesta marturisea ca vrea neaparat sa cante cu ei”, a explicat Pamela Ames, avocatul lui Smith, care a continuat prin a spune ca boala psihica a barbatului este prea avansata pentru ca el sa poata beneficia de o aparare corespunzatoare.

Oricum ar fi, membrii grupului Slayer nu au nimic de-a face cu problemele lui Smith, care, se pare, considera ca singurul rost al unui avocat este acela de a strange laolalta toti chitaristii importanti ai formatiilor rock contemporane, pentru ca el sa-i convinga cat de talentat este.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*