Urmareste cel mai recent videoclip Queensryche si asculta o noua piesa

Noul videoclip QUEENSRYCHE, creat pentru piesa „Redemption” care face parte de pe comeback-ul anului, discul autointitulat „Queensryche”, transmite perfect energia pozitiva si optimismul din interiorul trupei americane.

Legendele metalului progresiv au scos unul dintre cele mai apreciate albume metal ale anului. Materialul s-a clasat pe locuri fruntase in topuri si a obtinut doar note mari din partea criticilor.

„Redemption” este un performance-video cu imagini din sedintele foto ale trupei, dar si din backstage. Artistii au o chimie grozava si se inteleg de minune.

Pe langa clip, trupa a mai dezvaluit un cantec de pe noul disc, numit „Don’t Look Back”. Acesta reprezinta o compozitie puternica in stilul consacrat Queensryche.

Urmareste cele doua videoclipuri mai jos.

*****
Noul album semnat de americanii de la QUEENSRYCHE, intitulat “Queensryche”va fi lansat oficial in Romania in data de 20 octombrie 2013, cu ocazia unui concert special pe care formatia il va sustine la Turbohalle din Bucuresti.

Afis-Queensryche final 2013

Evenimentul va fi organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Magazin in colaborare cu Xlab Solutions (Producator Nelu Brindusan).
 
Desi pretul biletelor la concert urma sa se modifice, pentru a veni in intampinarea fanilor muzicii prog, organizatorii au decis sa pastreze pretul acestora si pentru urmatoarea perioada astfel ca acestea pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:
 
89 lei – Pret promotional – primele 100 de bucati – Sold Out!
98 lei – Cat I – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 19 octombrie 2013
115 lei – Cat II – biletele achizitionate in ziua concertului, disponibile doar la intrare!!!
250 lei – VIP ( 20 bucati ) – include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color.

Reamintim ca s-au pus in vanzare un numar de 1.000 de bilete pentru concertul QUEENSRYCHE de la Bucuresti!

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.)

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*