Urmareste tot concertul Queen de la iHeart Music Festival (video)

La editia de anul acesta a prestigiosului iHeart Radio Music Festival formatia QUEEN a cantat alaturi de doi vocalisti importanti.

Este vorba despre Adam Lambert, artistul pop-rock care le-a castigat inima rockerilor britanici in asemenea masura incat acestia l-au luat sub aripa.

Chiar daca multa lume i-a judecat pe membrii trupei pentru alegere, acestia l-au sprijinit de la inceput pe Adam declarand ca el este foarte aproape sufleteste si ca prezenta de regretatul Freddie Mercury.

„Solistii nostri de pana acum erau macho, dar Adam este o diva! Este foarte aproape de Freddie”, a declarat Brian May intr-un interviu.

Prestatia formatiei poate fi urmarita mai jos. Ea contine si un moment surpriza, cand trupa americana Fun urca pe scena alaturi de Brian May and Co. pentru a interpreta melodiile „Somebody to Love” si „Fat Bottomed Girls”.

Nate Ruess, vocalistul Fun, se descurca de minune si dovedeste cat de talentat este!

De curand, Brian May a declarat ca este posibil ca trupa Queen sa scoata un album care va contine niste duete inedite ale lui Freddie Mercury cu Michael Jackson. Mai mult, e posibil ca materialul sa contina si piese noi.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*