Vaduva lui Paul Gray (Slipknot) ii acuza pe membrii trupei de nepasare

Cazul mortii fostului basist SLIPKNOT, Paul Gray, decedat in 2010 ca urmare a unei supradoze de medicamente, a fost redeschis de curand.

Medicul acestuia, Daniel Baldi, este acuzat de ucidere din culpa dupa ce s-au descoperit dovezi semnificative care indica faptul ca Baldi i-a prescris gresit analgezicele si antidepresivele lui Gray.

Se pare ca Baldi, in ciuda faptului ca stia ca muzicianul avusese probleme serioase cu Xanax-ul, i-a prescris acestuia puternicul antidepresiv.

La proces a depus marturie si vaduva lui Paul, Brenna Grey, care a facut cateva declaratii dure despre Daniel Baldi, dar si despre fostii colegi de trupa ai basistului.

„Stiam ca a avut probleme cu Xanax-ul si nu pricepeam de ce i-a fost prescris, de ce trebuia sa-l ia impreuna cu medicatia impotriva dependentei. Am vorbit personal cu medicul si i-am spus ca trebuie sa ia foarte in serios problemele lui Paul cu medicamentele. I-am aratat poze cu el lesinat”, a declarat Brenna.

Daniel Baldi s-a declarat nevinovat, sustinand ca el nu i-a prescris niciodata lui Paul Gray medicamentele care au dus la moartea acestuia.

Brenna Gray, vaduva muzicianului, sustine ca ea si familia acestuia au planuit o interventie in forta, dorind sa-l aduca pe Paul pe drumul cel bun. Cu toate acestea, artistul a fugit de acasa si si-a inchiriat camera de hotel in care a fost decoperit mort doua zile mai tarziu.

Brenna a marturisit ca nu a luat legatura cu autoritatile de teama ca acestea sa nu ii ia bebelusul, dat fiind faptul ca mediul in care acesta urma sa creasca nu era tocmai potrivit.

„Am luat legatura cu colegii lui de trupa, cu Slipknot, si i-am implorat sa ne ajute. Unul dintre ei juca golf la 2 minute de casa noastra, dar a refuzat sa vina. Nimanui nu i-a pasat. Mi-au spus ca este problema mea”, a declarat Brenna.

Curand se va afla si verdictul Curtii. Va vom tine la curent.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*