Videoclip nou Sabaton pentru ”Primo Victoria”, în parteneriat cu World of Tanks

1.404 vizualizări

Pasionații de World of Tanks știu deja că muzica celor de la Sabaton face parte din coloana sonoră oficială a jocului. Însă recent, suedezii au creat și un videoclip pentru binecunoscuta lor piesă „Primo Victoria”, ce reproduce imagini cu tematică istorică inspirată din decorul World of Tanks.

Sabaton este de departe o alegere potrivită în ceea ce privește colaborarea cu Wargaming, simbolul trupei fiind dintotdeauna tancul, elementul în jurul căruia orbitează și versurile cu privire la cel de-al Doilea Război Mondial.

Mai jos puteți urmări videoclipul inspirat din celebrul joc:

Videoclipul și, implicit, parteneriatul cu Wargaming au fost anunțate în urmă cu ceva timp de către membrii trupei power metal , iar acum avem și rezultatul, după cum au promis. Filmările au avut loc la Arsenalen Tank Museum din orașul suedez Strängnäs.

Membrii Sabaton erau ei înșiși fani vechi World of Tanks, iar această colaborare care a dat naștere unui gen complet nou – Tank Metal – nu a făcut decât să-i onoreze pe suedezi. După lansarea videoclipului, tancul Strv 81 Primo Victoria a apărut deja și în joc și pune la dispoziția utilizatorilor opțiuni de customizare caracteristice brandului Sabaton.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*