Floor Jansen și Hannes Van Dahl povestesc cum s-au cunoscut

465 vizualizări

Floor Jansen de la Nightwish și soțul acesteia, Hannes Van Dahl, toboșarul Sabaton, au oferit un interviu hazliu și sincer reporterilor de la BandBond.

Artiștii au spus povestea înduioșătoare a primei lor întâlniri și au vorbit despre obsesia fanilor pentr înălțimea lui Floor, dar și despre cum a fost viața lor de familie, în copilărie.

Eram amândoi în turneu cu trupele noastre când ne-am cunoscut. Eu eram cu ReVamp, formația în care activam atunci și Hannes era, bineînțeles, cu Sabaton. Plecasem în America împreună cu Iced Earth, în calitate de opening-acts. Primul concert a fost în Grand Rapids, Michigan, și acolo ne-am văzut pentru prima dată. Un loc foarte romantic.”, a explicat Floor.

Chitaristul nostru era un foarte mare fan Nightwish și a venit entuziasmat să îmi spună că noua vocalistă este în turneu cu noi. Habar nu aveam că Floor e în Nightwish, pentru că nu prea le-am ascultat muzica.”, a adăugat Hannes.

„Seara am savurat un pahar de whisky împreună, pentru că am descoperit că ne place amândurora această licoare.”, a intervenit Floor.

Iar apoi m-a întrebat dacă vreau să împărțim o țigară și am fost uimit. Iată o cântăreață de muzică simfonică inedită, care bea whisky, ascultă Pantera și fumează. Mi-am zis: ce naiba se întâmplă! E clar că trebuie să o iau de nevastă. Ceea ce s-a și petrecut.”, a spus Hannes.

Cât despre aspectul înălțimii, Floor l-a lămurit pe reporter că nu are peste 2 metri!

Am puțin peste 1.80 și deși nu sunt uriașă, nu încap în hainele obișnuite pentru femei. Ținutele scenice sunt create special pentru mine ca să fiu sigură că totul se așaza unde trebuie. Costă mulți bani, dar este important!”, a mărturisit Floor.

Interviul integral poate fi urmărit mai jos.

Fanii lui Floor Jansen se pot delecta cu cele mai recente creații solo ale artistei, realizate în perioada pandemiei. Este vorba despre o suită de coveruri „home-made”, care pot fi accesate pe canalul de Youtube al muzicienei. Printre ele se numără hitul Disney, „Let It Go”, de pe coloana sonoră a filmului animat, „Frozen”, dar și o preluare a single-ului Heart, „Alone”, una dintre piesele preferate ale solistei.

Floor Jansen și-a făcut debutul live alături de Nightwish în data de 1 octombrie, 2012, la Showbox Sodo, în Seattle, Washington. Jansen a fost cooptată în Nightwish ca urmare a plecării lui Anette Olzon, care cânta cu formația de cinci ani la momentul respectiv.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*