O fetiță de 10 ani le dă lecții de tobe marilor muzicieni metal

252 vizualizări

Nu știm voi ce părere aveți despre copiii din ziua de astăzi, dar noi ne simțim total depășiți de cât de precoce sunt! Dacă aveți nevoie de dovezi, v-o prezentăm pe Nandi Bushell, o fetiță de doar 10 ani care bate la tobe ca un muzician metal profesionist, cu zeci de ani de experiență în spate!

Copila s-a făcut remarcată prin coverurile Foo Fighters, care i-au atras atenția lui Dave Grohl. Apoi a trecut la Rage Against The Machine, câștigând admirația lui Tom Morello.

Acum a venit rândul celor de la Slipknot să fie „preluați” de Nandi, care a oferit o reprezentație dinamitardă a tobelor din piesa „Unsainted”, extras de pe discul „We Are Not Your Kind” al trupei, scos în 2019.

Urmăriți aici prestația:

Da! Sunt metalistă! Ador Slipknot. Aceasta este prima mea încercare cu pedala-dublă. Mi-am dus abilitățile la un cu totul alt nivel.”, a scris Nandi pe Youtube.

Jay Weinberg, toboșarul Slipknot, nu a rămas indiferent și a distribuit videoclipul pe canalele lui de socializare, cu un mesaj de încurajare pentru artistă.

Nandi! Ești ireală! Sunt profund impresionat de pasiunea și de energia de care dai dovadă. Continuă să rupi tobele alea! Data viitoare când trecem prin orașul tău, dă-mi un semn. Vreau să mă înveți și pe mine acel stick-flip!”, a scris muzicianul.

Nandi Bushell locuiește în Ipswich, U.K., și a bate la tobe de la vârsta de 5 ani.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*