Vița de Vie lansează piesa „Dur de-a dura”, alături de un videoclip, pe 8 noiembrie

„Dur de-a dura este despre oamenii altfel, despre cei care nu se regasesc in conventia societatii actuale si simt nevoia sa faca lucrurile intr-un mod diferit.”


„Dur de-a dura” este al doilea single de pe albumul Sase (-), preconizat sa apara anul viitor. Primul single de pe acest album, „Haihui”, a fost lansat in primavara acestui an.

„Pentru Sase (-) ne-am propus ca fiecare din cele 6 piese care o sa il compuna sa aiba si un suport video. Din cauza asta, lucrurile se misca putin mai greu ca la Sase (+), insa rezultatele sunt pe masura. Am pastrat simbolistica generala a conceptului Sase/Sase, insa am simtit nevoia sa aducem ceva in plus.

Pe langa partea de compozitie, interpretare si productie a noului single, Adrian Despot a preluat si fraiele regizorale ale acestui videoclip.

„Nu e prima oara cand fac lucrul asta, e prima oara insa cand mi-l asum. Ideea initiala a fost a lui Costas (Ivanov), am dezvoltat-o apoi impreuna cu Gabriel Petrescu si a prins viata prin obiectivul lui lui Andrei Baltaretu. Povestea are loc intr-un spatiu de antrenament fizic intens, la granita intre real si mental, avandu-l in prim plan pe Cezar (Popescu), chitaristul trupei Vita de Vie.

Cezar se antreneaza din greu pentru a-si intalni oponentul. In tot acest timp are niste flashback-uri din tinerete, descoperind astfel niste triggere care l-au impins sa se apuce de lupte si sa isi doreasca sa fie puternic si impenetrabil emotional. O scena de violenta conjugala, o scena de bullying si mai tarziu o despartire dureroasa il motiveaza sa devina un luptator. Pe tot acest parcurs simtim prezenta oponentului sau, insa identitatea acestuia nu este dezvaluita decat la final, in ring.  

Cezar este pasionat de arte martiale mixte de mai multi ani si a fost o alegere naturala pentru rolul principal. A fost insa si cel mai chinuit dintre noi, el a dus greul zilelor (si noptilor) de filmare!”

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 noiembrie, in Expirat, Bucuresti, videoclipul urmand sa fie disponibil incepand cu a doua zi. Asa cum i-au obisnuit deja, subscriberii mailing list-ului Vita de Vie vor primi melodia cu 24 de ore inaintea lansarii oficiale.

Nu esti inca subscriber Vita de Vie? O poti face aici:

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*