Voltaj – Castiga 2 invitatii la concertul din Hard Rock Cafe

Jack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta  pe 8 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de trupa VOLTAJ.
 
Calin Goia, impreuna cu trupa sa, vor aduce pe scena Hard Rock Café povestile de dragoste cu care Voltaj ne-a obisnuit ani la rand. Au o activitate muzicala de 30 de ani si parca versurile lor nu se uita nici macar o clipa.
 
Vino sa asculti hit-ul “Lumea e a mea”, dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor si topurile muzicale autohtone. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.
 
Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café pana in ziua concertului .
 
Pretul biletelor este urmatorul:
– Online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete: 60 lei – bilet cu loc la masa sau 80 lei – bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
– La Hard Rock Cafe: 70 lei – bilet cu loc la masa sau 90 lei – bilet VIP;
 
Accesul este strict interzis minorilor !
 
Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) care este piesa ta preferata de la formatia Voltaj. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 6 noiembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 7 noiembrie pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORII:
1. Alina Corodescu
2. Paula Mitrea
 
Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, pe baza unui act de identitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*