White Walls a terminat inregistrarile la noul album

White Walls, avangarda metalului progresiv in Romania, are vesti bune pentru fanii lor. Trupetii au incheiat inregistrarile pentru follow-up-ul lui „Mad Man Circus” si se pregatesc sa-l scoata pe piata.

Pentru ca discul sa iasa cat mai divers, formatia a inregistrat albumul in trei studiouri diferite. Marian Mihaila (tobe) si Alexandru „DASU” Dascalu (Chitara) au muncit la Next Dog Studio (Bucuresti), Eugen Brudaru (voce) a tras la Luna Recording Studio in Cluj-Napoca, iar Serban Ionut Georgescu (bas) a lucrat la Nocity Studio din Bucuresti.

Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa inregistrez in Cluj, la Luna Recording Studio. Cu ocazia aceasta as dori sa le transmit multumiri lui Nick de la Luna Amara si lui Oliver„, a declarat Eugen, fericit de felul in care a evoluat treaba la partea vocala.

WhiteWallsP

Cat despre Serban, acesta a spus urmatoarele:

Gratie prietenului si managerului nostru Mihnea, am tras basul la Nocity Studio unde m-am simtit excelent! Mii de multumiri lui Bursuc si Misu pentru ajutor si, evident, lui Marius Costache pentru rabdare si intelepciune nelimitate!

Membrii trupei sunt foarte fericiti de rezultatul final si abia asteapta sa-l dezvaluie fanilor. In saptamanile ce urmeaza, White Walls ne va tine la curent cu evolutia lucrurilor si va posta un video „making-of” al albumului, in 4 parti.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*