White Walls anunță noi concerte alături de Special Providence (HU) și Adi Tăbăcaru

896 vizualizări

 

WHITE WALLS nu stă degeaba toamna aceasta!

După un turneu prin câteva țări din Europa, dar și în România, White Walls revine cu alte concerte care vor avea loc luna viitoare alături de SPECIAL PROVIDENCE (HU) și Adi Tăbăcaru, din dorința de a promova muzica prog în multiple formule, de la experimental, la jazz și metal. Și pentru că formația a început deja să lucreze la noul album, cu ocazia acestor cântări de toamnă putem avea oricând surpriza unor audiții din noul material!

Astfel, dacă nu i-ați prins vara aceasta la niciun concert sau festival, puteți deja să vă pregătiți pentru datele care urmează:

Special Providence

Venită din Ungaria, Special Providence este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeană, care și-a format de-a lungul timpului un stil unic ce captivează publicul încă din primele minute.

Prezența dinamică a trupei pe scenă transformă orice concert într-un spectacol impresionant, aceasta participând la multe festivaluri importante precum London Jazz Festival, Crescendo Festival, ProgSud, Prog-Résiste și susținând o mulțime de concerte în întreaga lume, timp în care a împărțit scena cu nume mari precum Dream Theater, Spock’s Beard, Steve Hackett și multe altele.

De asemenea, toboșarul trupei, Adam Marko, este cunoscut publicului român prin participarea sa la Drumstage REF 2015, în calitate de headliner. 

Adi Tăbăcaru

Alături de White Walls, cunoscutul toboșar Adi Tăbăcaru va urca pe scenă pentru un show complet sound & visual, dar și proiecții și interpretări proprii a unor materiale de prog classic.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*