White Walls va invita la Maximum Rock Festival! (video)

Pionierii metalului progresiv romanesc, WHITE WALLS, vor avea o toamna plina!

Pe data de 10 octombrie, una dintre cele mai admirate tinere formatii metal din Romania, lanseaza follow-up-ul apreciatului „Mad Man Circus”, albumul de debut care a fost slavit drept o adevarata revelatie.

Noul disc se numeste „Escape Artist” si reprezinta o aparitie mult-asteptata pe piata autohtona a muzicii grele.

Materialul va fi scos in aceeasi perioada in care, acum 3 ani, iesea „Mad Man Circus”, ceea ce simbolizeaza incheierea unui ciclu important pentru White Walls.

Concertul-eveniment va avea loc in The Silver Church Club, unde trupetii isi asteapta toti fanii. Luna octombrie continua in forta pentru baieti, care vor participa la cel mai important eveniment metal al toamnei in Bucuresti.

Este vorba despre Maximum Rock Festival, care are in line-up nume internationale fundamentale pentru scena „grea”: My Dying Bride, Leaves’ Eyes, Samael, Atrocity si The 69 Eyes.

Si romanii vor fi reprezentati prin varfurile scenei autohtone: White Walls, Dirty Shirt, Abigail, Vespera, Goodbye To Gravity, Psycho Symphony si GOD The Barbarian Horde.

Bucurosi ca vor putea lua parte la un eveiment de o asemenea anvergura si ca vor avea ocazia sa imparta scena cu trupe ale caror fani sunt, membrii White Walls au transmis un mesaj special pentru toti cei care vor veni la festival.

Urmareste videoclipul mai jos:

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Maximum-Rock-2013

Printre formatiile anuntate pana in acest moment se numara: My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Atrocity, Leaves’ Eyes, God, Dirty Shirt, Abigail, Psycho Symphony, White Walls, Vespera si Goodbye To Gravity.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

ATENTIE: Dupa 30 septembrie pretul biletelor si a abonamentelor se va schimba!

Acum poti achizitioneaza bilete la concerte prin transfer bancar!!!

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

IMPORTANT: Primele bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet. O lista cu primele persoane care participa la meet & greet poate fi consultata AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*