Within the Nova a lansat videoclipul piesei „The Idealist” și anunță primul album

669 vizualizări

Timisorenii de la WITHIN THE NOVA au lansat primul lor videoclip din carieră pentru ”The Idealist, prima piesă extrasă de pe albumul de debut al trupei intitulat ‘Infinite Cycles‘, care urmeaza sa fie lansat in Aprilie 2017!

Trupa timişoreană a declarat:  ”Ne bucurăm să vă prezentăm primul videoclip oficial Within the Nova pentru ‘The Idealist‘, piesă ce va da startul albumului nostru de debut, ‘Infinite Cycles‘, care urmează să fie scos pe piață în Aprilie 2017! Dorim să adresăm mulțumiri echipei video de la 7i.studio și sponsorului nostru, Fly Music, care ne-a ajutat enorm în realizarea videoclipului! Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată de către Akos Mondovici şi Alex Rizea la ‘Critical Sound Studio‘, unde de altfel va fi și produs albumul nostru de debut. În perioada următoare ne vom concentra atenția în studio la productia albumului.”

‘Unii ar putea considera că lansarea primului material discografic sub forma unui LP este o mişcare precipitată, majoritatea trupelor tinere preferând varianta lansării unui EP. După un timp în care am comparat idei, am dezbătut argumente, considerăm că avem resursele şi timpul necesar pentru a ne asigura că putem face un album de calitate, atât ca şi sound, productie, cât şi din punct de vedere al compoziţiei, astfel ca materialul nostru să aibă un impact puternic în scena metal autohtonă. Urmează noutăţi şi detalii despre tot ce va însemna lansarea ‘Infinite Cycles‘ în viitorul apropiat.” – a mai adaugat liderul trupei, Alex Rizea.

Within the Nova este o trupă metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat la linkul de mai jos:

Al doilea single al formatiei, ”Ground Zero”, poate fi ascultat la linkul de mai jos:

Coverul piesei ”E.T.” al cântăreței americane Katy Perry, poate fi ascultat la linkul demai jos:

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*